جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی

تخفیف ویژه ثبت‌نام در دوره جامع کسب‌وکار آنلاین

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
مشاهده اطلاعات و ثبت‌نام
ورود
[suncode_otp_login_form]
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
عضویت
[suncode_otp_registration_form]

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در privacy policy ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

مصطفی پیوندی
ورود یا عضویت
0
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی

8 ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی پولساز و موفق در سال 1403

5 آذر 1403
ارسال شده توسط مصطفی پیوندی
مقالات
ایده های راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق و پولساز

اگر می‌خواهید با سرعت بیشتری کسب‌وکار آنلاین خودتان را راه‌اندازی کنید، نیاز به یک ایده عالی برای برداشتن گام اول خود دارید. ایده، یکی از مفاهیم مهم و کلیدی در کارآفرینی آنلاین است؛ اما باید بدانید که ایده خوب به‌تنهایی منجر به ایجاد یک کسب‌وکار اینترنتی نمی‌شود. در ادامه مقاله به معرفی ایده‌هایی برای ساخت کسب‌وکار اینترنتی، نمونه‌های موفق آن و نکات مهم دیگری خواهیم پرداخت.

معرفی ایده های کسب و کار اینترنتی

برخی از ایده‌هایی که در ادامه خدمت شما معرفی می‌شوند، الزاماً نیاز به تخصص خاص، محصول فیزیکی، ثبت شرکت و اجاره دفتر ندارند. همچنین اگر بتوانید به‌مرورزمان تیم‌سازی کنید و کسب‌وکار اینترنتی خودتان را توسعه دهید، درآمد شما نیز افزایش خواهد یافت.

1- فروش فالوور و لایک و کامنت فیک اینستاگرام

به دلیل فضای شدید رقابتی در فضای اینستاگرام، صاحبان کسب‌وکارهای آنلاین جهت رشد سریع و اعتمادسازی اولیه، به فالوورها و لایک و کامنت بیشتر نیاز دارند؛ بنابراین یکی از ایده‌های پرسود و ساده ساخت کسب‌وکار اینترنتی، فروش فالوور فیک است که به تخصص زیادی هم نیاز ندارد. البته به دلیل الگوریتم‌های جدید و سخت‌گیری‌های شدید اینستاگرام، باید آموزش اصولی این کار را از اساتید حرفه‌ای آن ببینید تا برای صفحه کارفرما اتفاق بدی نیفتد. پس از آن می‌توانید یک وب‌سایت وردپرسی راه‌اندازی کنید و با تولید محتوا و استراتژی‌های دیگر دیجیتال مارکتینگ، آن را به صفحات اول گوگل برسانید. همچنین می‌توانید جهت معرفی کسب‌وکار اینترنتی خود در صفحات مجازی مختلفی مانند اینستاگرام و تلگرام نیز فعالیت داشته و مشتری جذب کنید.

ایده های راه اندازی کسب و کار اینترنتی در سال 1403

2- خدمات ادمینی اینستاگرام

باتوجه‌به گسترش استفاده کسب‌وکارهای مختلف از پلتفرم اینستاگرام، بازار تقاضای مدیریت صفحات اینستاگرامی روبه‌افزایش است. امروزه به دلیل حجم زیاد فعالیت‌های موردنیاز یک پیج، وظایف ادمین‌ها به موارد مختلفی مانند ادمینی استوری، تبلیغات، فروش و پشتیبانی، بخش‌بندی شده است. برای فعالیت در این حوزه، حتماً نیاز دارید تا آموزش‌های اصولی آن را در بازه زمانی کوتاهی از اساتید مطرح ببینید. جهت کسب تجربه و ساخت رزومه‌ای حرفه‌ای، می‌توانید یک پیج برای خودتان راه‌اندازی کرده و آموزش‌ها را در آن پیاده‌سازی نمایید. بسیاری از افراد عقیده دارند که بازار ادمینی اینستاگرام اشباع شده اما هنوز نیاز به ادمین‌های حرفه‌ای، به دلیل به‌روزرسانی‌های پیاپی الگوریتم اینستاگرام پابرجاست.

3- خدمات سئوی سایت

یکی از بهترین ایده‌های پرسود کسب‌وکار اینترنتی، سئو یا بهینه‌سازی صفحات برای موتورهای جستجو است. وب‌سایت‌های مختلف برای رسیدن به صفحات اول گوگل نیاز دارند تا استانداردهایی را رعایت کنند و کار شما به‌عنوان یک متخصص برطرف‌کردن همین نیاز است. زمانی که یک سایت در صفحه اول گوگل حضور داشته باشد، شاهد ترافیک، فروش و اعتبار بیشتری برای کسب‌وکار اینترنتی خود خواهد بود. یادگیری سئو و تخصص در آن، در صورت آموزش و تمرین مستمر شما، کمتر از چهار ماه زمان خواهد برد.

ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی

4- مدیریت سایت

همانند صفحات اینستاگرام که نیاز به ادمین دارند، بسیاری از کسب‌وکارها پس از پروسه طراحی سایت خود نیاز به یک ادمین خواهند داشت. یک ادمین سایت، مدیریت کلی مجموعه را بر عهده گرفته و تسلطی نسبی بر سئو، تولید محتوا، رفع مشکلات فنی و پشتیبانی سایت دارد. میزان درآمد یک ادمین سایت بسته به مهارت‌های مختلف و مسئولیت‌هایی مانند بارگذاری یا به‌روزرسانی محصولات یا محتوا و پشتیبانی آنلاین تعیین می‌شود.

5- خدمات تبلیغ‌نویسی

تبلیغ‌نویسی یا کپی‌رایتینگ، یکی از زیرمجموعه‌های تولید محتوا بوده و نیاز به زمان کمی برای یادگیری و تخصص در آن است. هدف اصلی در تبلیغ‌نویسی، یافتن مشتری بالقوه است، به‌طوری که مستقیماً به محصول یا خدمات توسط شما اشاره نشود. پیام باید در لفافه به مخاطب انتقال داده شود و به طور غیرمستقیم آن را ترغیب به انجام کاری کند. شرکت‌های بزرگی مانند ترب، کاله و دیجی‌کالا، ارزش این نوع تبلیغات را درک کرده و در کسب‌وکار خود از آن استفاده می‌کنند.

ایده های راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق

6- خرید و فروش دامنه

در این روش که نیاز به هیچ تخصص خاصی ندارد، باید دامنه‌های باارزش که کوتاه هستند و قابلیت برند شدن را دارند پیدا کنید. سپس باید باتوجه‌به پیش‌بینی‌های خود، قبل از آنکه صاحبان کسب‌وکار اقدام به تهیه دامنه کنند، در خرید آن پیش‌دستی کنید. به دلیل صرف زمان طولانی و سوددهی نامنظم ایده خریدوفروش دامنه، بهتر است تا به‌عنوان شغل دوم یا سوم به آن نگاه کنیم.

7- همکاری در فروش

همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ، یکی از روش‌های جالب درآمدزایی از طریق فروش محصولات فیزیکی، بدون داشتن آن است! در این روش شما به‌عنوان یک واسطه از برندهای مختلف لینکی اختصاصی دریافت نموده و برای محصولات آن بازاریابی و تبلیغات می‌کنید. شرط موفقیت در این ایده، داشتن یک سایت است که اصول سئو در آن رعایت شده و به‌صورت مستمر در آن محتوا تولید شود. مخاطب مقاله کاربردی سایت شما را مطالعه نموده و با لینک انحصاری و قابل‌ردیابی شما وارد سایت اصلی، جهت خرید آن محصول می‌شود. اگر خرید از سایت اصلی انجام شود، پورسانتی برای فروش به شما تعلق خواهد گرفت، بدون اینکه حتی محصول را از نزدیک دیده باشید!

ایده های راه اندازی کسب و کار اینترنتی پولساز

8- سایت دانلودی

سایت‌های دانلودی، دارای محتواهای به‌خصوصی مانند موسیقی، فیلم و سریال در درون خود هستند که مخاطب و طرفدارهای زیادی دارند. دو روش کلی برای درآمدزایی در این نوع وب‌سایت‌ها وجود دارد که یکی از آنها فروش اشتراک و دیگری تبلیغات است. مهم‌ترین هدف یک سایت دانلودی، افزایش ترافیک آن است تا از طریق آن بتواند این دو روش درآمدزایی را پیاده‌سازی نماید. باید بدانید ایجاد و بهره‌برداری از این ایده، نیاز به زمان و صبر بیشتری داشته و موفقیت آن در درازمدت اتفاق خواهد افتاد.

کلام آخر

در این مقاله سعی شد تا ایده‌هایی که ترجیحاً نیاز به محصول فیزیکی و تخصص زیاد ندارند، جهت راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی، خدمت شما معرفی شوند.

ایده‌ای که برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی خودتان انتخاب کردید، کدام‌یک از موارد است؟ آیا ایده دیگری جهت ایجاد کسب‌وکار آنلاین دارید؟ لطفاً در بخش نظرات همین مقاله با من به اشتراک بگذارید.

قبلی آموزش صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی
بعدی 7 کسب و کار آنلاین بدون سرمایه اولیه و قابل اجرا در هرجای جهان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جست‌وجوی مقالات
جستجو برای:
دسته‌ها
  • مقالات
مصطفی پیوندی

سلام! من مصطفی پیوندی هستم. رسالت من این‌است‌که به‌شما کمک کنم تا کسب‌‌وکار اینترنتی خودتان را راه‌اندازی کنید و با دیجیتال مارکتینگ آن را توسعه دهید تا بتوانید درآمدهای بسیار زیادی را کسب کنید و در این مسیر رشد کنید.

درباره من
دسترسی سریع
  • مقالات تخصصی
  • تماس با من
  • دوره‌های آموزشی
نمادها
شبکه های اجتماعی
صفحه اینستاگرام
کانال تلگرام (بزودی)
تمامی حقوق این سایت متعلق به مصطفی پیوندی است و تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند.