جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی

تخفیف ویژه ثبت‌نام در دوره جامع کسب‌وکار آنلاین

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
مشاهده اطلاعات و ثبت‌نام
ورود
[suncode_otp_login_form]
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
عضویت
[suncode_otp_registration_form]

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در privacy policy ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

مصطفی پیوندی
ورود یا عضویت
0
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی

کارآفرینی اینترنتی چیست؟ 4 روش پولساز کارآفرینی اینترنتی

30 مهر 1403
ارسال شده توسط مصطفی پیوندی
مقالات
What is Internet entrepreneurship

اگر پاسخ بیشتر سوالاتی که در ادامه از شما خواهم پرسید، “بله” باشد، شما از آمادگی لازم برای کارآفرینی اینترنتی برخوردار خواهید بود. آیا دوست دارید کسب‌وکار اینترنتی خودتان را داشته باشید و برای آن تلاش کنید؟ آیا از شروع یک کسب‌وکار جدید حتی با وجود چالش‌ها هیجان‌زده می‌شوید؟ آیا می‌خواهید باوجود زحمات بیشتر برای خودتان کار کنید؟ آیا باوجود شکست‌ها در مسیر انگیزۀ خود را از دست نداده و ادامه می‌دهید؟ به شما برای داشتن پتانسیل اولیه کارآفرینی اینترنتی تبریک گفته و دعوت می‌کنم تا انتهای این مقاله آموزشی همراه ما باشید.

 

کارآفرینی اینترنتی چیست؟

کارآفرینی اینترنتی، فرایندی است که فرد کسب‌وکار خود را در بستر اینترنت راه‌اندازی کرده و از طریق دیجیتال مارکتینگ آن را رشد و توسعه می‌دهد. تفاوت کارآفرینی اینترنتی با سنتی این است که در کارآفرینی سنتی منبع درآمد اصلی کسب‌وکار از محلی غیراز اینترنت است. اما در کارآفرینی اینترنتی منبع اصلی کسب درآمد ما از طریق اینترنت خواهد بود. فرض کنید شخصی صاحب مغازه کتاب‌فروشی است که سایت فروشگاهی نیز دارد؛ در این‌صورت مغازه منبع اصلی درآمد کسب‌وکار او خواهد بود. صاحب کتاب‌فروشی تصمیم به رشد و توسعه کسب‌وکار سنتی خود به آنلاین را گرفته و نمی‌توان نام کارآفرینی اینترنتی را روی آن گذاشت.

شاید با خودتان فکر کنید ممکن است با کسب درآمد آن‌هم فقط از طریق اینترنت، مشکلاتی پیش بیاید که کسب‌وکار اینترنتی شما را مختل کند. نیازی نیست نگران این موضوع باشید، چون اینترنت هرروز درحال گسترش بوده و به‌همین راحتی از بین نخواهد رفت. لازم به ذکر است که کارآفرینان سنتی نیز چالش‌های مربوط به کسب‌وکار خودشان را دارند.

 

مزایای کارآفرینی اینترنتی

مزایای بسیار زیادی برای کارآفرینی اینترنتی وجود دارد که شاید از آن بی‌اطلاع باشیم؛ در ادامه به برخی از آنان اشاره خواهد شد:

کسب درآمد نامحدود از کارآفرینی اینترنتی

حقوق یک کارمند یا فرد آزادکاری که برای هر پروژه دستمزد دریافت می‌کند تقریبا ثابت بوده و نهایتا هرساله کمی افزایش پیدا می‌کند. اما در کارآفرینی اینترنتی درآمد شما باتوجه‌به تلاش‌ها، مسئولیت‌پذیری و انجام فعالیت‌های مستمر برای راه‌اندازی و رشد کسب‌وکار اینترنتی خودتان منعطف و متغیر است. هرچقدر زمان بیشتری را صرف کسب‌وکار آنلاین خود کنید و مهارت‌های کارآفرینی اینترنتی خودتان را بهبود و ارتقا دهید، درآمد شما نیز افزایش خواهد یافت.

فرصت‌های کاری فراوان

به‌دلیل منعطف‌بودن کسب‌وکارهای مبتنی بر اینترنت، شما می‌توانید اکثر شغل‌های سنتی یا ایده‌های جدید را  به‌صورت آنلاین انجام داده و درآمدزایی کنید.

ساعت کاری منعطف در کارآفرینی اینترنتی

برخی از افراد فکر می‌کنند در کسب‌وکار اینترنتی می‌توانند یک روز کار کنند و روز دیگر هیچ کاری انجام ندهند. اشتباه نکنید! رشد و توسعه یک کسب‌وکار آنلاین، نیاز به فعالیت مستمر و منظم روزانه دارد اما می‌توان در هر ساعتی از شبانه‌روز آن‌ها را انجام داد.

سرمایه کم شروع

متاسفانه بهانه‌ای که از اکثر افراد جهت راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی خودشان شنیده‌ام، نداشتن سرمایه کافی است. حال آنکه شروع مسیر کارآفرینی اینترنتی نیاز به سرمایه زیادی نداشته و می‌توان با حداقل‌ترین امکانات ایده را در بازار هدف آزمایش کرد. در ادامه اگر پاسخ تست ایده مناسب بود می‌توان به سراغ جذب سرمایه به روش‌های مختلف مانند سرمایه‌گذار و وام رفت.

 

معایب و چالش‌های کارآفرینی اینترنتی

هرتصمیمی که ما در طول زندگی خود بگیریم، غیر از مزیت‌ها، چالش‌هایی را نیز سرراه ما قرار می‌دهد حتی هیچ‌کاری نکردن. در ادامه به برخی از معایب و چالش‌های کارآفرینی اینترنتی می‌پردازیم، فراموش نکنید که تمامی این موارد قابل مدیریت و کنترل است:

اعتماد کم

هنگام شروع کسب‌وکار اینترنتی خود، ممکن است افراد بازدیدکننده سایت به شما اعتماد نداشته و به‌سختی خرید خود را انجام دهند. با تولید و بازاریابی محتوای ارزشمند که به مخاطب برای حل مشکلی کمک کند، می‌توان اعتماد او را جلب نمود.

کپی ایده

به‌دلیل دسترسی آسان و ارزان افراد به بستر اینترنت، ممکن است کسب‌وکار اینترنتی موفق شما توسط دیگر افراد الگوبرداری و کپی شود. فراموش نکنید که کپی اتفاقی کاملا طبیعی بوده و برای هر کسب‌وکار و کارآفرینی در جهان ممکن است رخ دهد.

امنیت و حریم خصوصی

باوجود تمام ابزار و پیش‌گیری‌ها جهت جلوگیری از نفوذ، بازهم امکان هک و سرقت اطلاعات افراد در فضای وب وجود دارد.

قانون

کشورهای مختلف برای کسب‌وکارهای اینترنتی قوانین گوناگونی را وضع می‌کنند که شما باید حتما از قوانین کشور خود اطلاع داشته باشید.

محدودیت دسترسی

گاهی اوقات ممکن است به‌دلیل مشکلات زیرساختی و به‌روزرسانی شبکه، دسترسی ما به اینترنت و کسب‌وکار آنلاین محدود و قطع شود.

 

4 ایده پولساز کارآفرینی اینترنتی با هزینه کم

روش‌ها و ایده‌های فراوانی برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی وجود دارد که تعدادی از آن را خدمت شما معرفی خواهیم نمود. اگر نیاز به یادگیری و توضیح بیشتر درهرکدام از این زمینه‌ها داشتید، کافی‌ست در نظرات همین مقاله با من در ارتباط باشید:

فروش محصولات مجازی

این ایده می‌تواند به روش‌های مختلفی مانند فروش دوره‌های آموزشی، فایل‌های دانلودی آماده، کتاب‌های الکترونیکی و صوتی و… انجام شود. مزیت مهم این روش، حاشیه سود بالای آن به‌دلیل قابلیت تولید یک‌مرتبه محصول و فروش نامحدود آن است.

همکاری در فروش، روش کم‌زحمت کارآفرینی اینترنتی

یکی‌از بهترین و سریع‌ترین روش‌های کسب درآمد آنلاین بدون سرمایه، افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش محصولات یا خدمات می‌باشد. کافی‌ست از تامین‌کننده لینک همکاری را دریافت نموده و درصورت خرید مشتری توسط لینک به شما کمیسیون و پورسانت فروش تعلق خواهد گرفت.

پرداخت حق عضویت

کارآفرینی اینترنتی با این روش، نیاز به تولید و بازاریابی محتوای ارگانیک و جذاب دارد که مورد نیاز مخاطب باشد. سایت‌های محتوامحور در حوزه‌های تخصصی و گوناگونی در وب وجود دارند که از این روش به کسب درآمد اینترنتی مشغولند.

فروش محصولات فیزیکی، روش محبوب کارآفرینی اینترنتی

اگر علاقه‌مند به فروش محصولات فیزیکی هستید، این روش کارآفرینی اینترنتی مخصوص شماست. نکته مهم این‌است‌که سعی کنید در یک حوزه تخصصی و نیچ مانند کیف یا کفش، کسب‌وکار اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید.

 

چگونه تبدیل به یک کارآفرین اینترنتی شویم؟

مسیر کسب‌وکار اینترنتی همیشه هموار و عالی نیست، پس داشتن پشتکار و صبر، از مهم‌ترین ویژگی‌های یک کارآفرین اینترنتی است. جهت راه‌اندازی و رشد کسب‌وکار اینترنتی نیاز به مهارت‌هایی داریم که باید حتما آموزش ببینیم؛ موفق‌ترین کارآفرینان اینترنتی آموزش را در اولویت خود قرار داده‌اند.

 

کلام آخر

در این مقاله سعی شد تا به‌صورت خلاصه و مفید، مزایا، معایب، ایده‌ و روش‌های کارآفرینی اینترنتی در اختیار شما قرار داده شود. امیدوارم سبب جرقه‌ای در ذهن و شروع مسیر ایجاد کسب‌وکار اینترنتی شما و مفید واقع شود. اگر پرسش، ابهام و مشکلی در این مسیر ذهن شما را درگیر نموده، حتما در بخش نظرات یادداشت کنید تا باهم به پاسخ مناسبی برسیم.

قبلی بهترین کالاها برای فروش اینترنتی در سال 1403 (معرفی 15 کالای پرفروش)
بعدی 9 روش و ابزار مفید دیجیتال مارکتینگ برای کسب و کار کوچک با هزینه کم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جست‌وجوی مقالات
جستجو برای:
دسته‌ها
  • مقالات
مصطفی پیوندی

سلام! من مصطفی پیوندی هستم. رسالت من این‌است‌که به‌شما کمک کنم تا کسب‌‌وکار اینترنتی خودتان را راه‌اندازی کنید و با دیجیتال مارکتینگ آن را توسعه دهید تا بتوانید درآمدهای بسیار زیادی را کسب کنید و در این مسیر رشد کنید.

درباره من
دسترسی سریع
  • مقالات تخصصی
  • تماس با من
  • دوره‌های آموزشی
نمادها
شبکه های اجتماعی
صفحه اینستاگرام
کانال تلگرام (بزودی)
تمامی حقوق این سایت متعلق به مصطفی پیوندی است و تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند.