جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی

تخفیف ویژه ثبت‌نام در دوره جامع کسب‌وکار آنلاین

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
مشاهده اطلاعات و ثبت‌نام
ورود
[suncode_otp_login_form]
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
عضویت
[suncode_otp_registration_form]

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در privacy policy ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

مصطفی پیوندی
ورود یا عضویت
0
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی
  • خانه
  • مقالات
  • دوره‌ها و محصولات آموزشی
  • تماس با من
  • درباره من
  • کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی

چرا باید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنیم؟ 7 دلیل مهم

9 مهر 1403
ارسال شده توسط مصطفی پیوندی
مقالات

بسیاری از صاحبین مشاغل سنتی و دیگر افراد همچنان از مزایا و دلایل راه اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی آگاهی و اطلاعات لازم را ندارند.

برای زنده ماندن و رشد و توسعه کسب‌و‌کار سنتی خود، نیاز داریم تا به سمت آنلاین شدن آن پیش برویم. از طرفی فردی که هیچ بیزینسی ندارد و مایل به راه‌اندازی آن است، کسب‌و‌کار اینترنتی بنا به دلایل مختلفی که در ادامه به آن اشاره خواهد شد، انتخاب بسیار مناسب‌تری نسبت به فروشگاه سنتی برای او خواهد بود.

 

1- ارتقا کیفیت برندسازی

اگر صاحب یک کسب‌وکار سنتی هستید، از طریق آنلاین کردن آن می‌توانید برند خود را به افراد بیشتری نمایش دهید، تصویر آن را در نگاه مشتری بهبود داده و باعث رشد و توسعه بیزینس خود شوید. کافی‌ست یک لحظه خودتان را جای مشتری بگذارید؛ اگر اسم برند و شرکتی به گوشتان خورد، اولین کاری که برای دریافت اطلاعات و خرید از آن انجام می‌دهید چیست؟ مطمئنا در مرحله اول نام آن برند را در گوگل جستجو می‌کنید و اگر سایتی برای آن وجود داشت موجب اعتمادسازی بیشتر و جدیت آن کسب‌وکار اینترنتی برای شما خواهد شد.

 

2- دسترسی 7/24

یک کسب‌وکار اینترنتی این قابلیت را دارد تا در 24 ساعت شبانه‌روز و در 7 روز هفته در دسترس و آنلاین باشد. این یکی از مهم‌ترین مزیت‌های انتخاب بستر آنلاین برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار اینترنتی نسبت به سنتی است، واقعا چی از این بهتر؟ فرض کنید قصد خرید محصولی را از فروشگاه سنتی دارید اما به‌دلیل اتمام ساعت کاری آن ممکن است فروشگاه بسته باشد. درصورتی‌که می‌توانید همان‌لحظه تلفن همراه خود را برداشته و با مراجعه به یک فروشگاه اینترنتی سفارش خودتان را ثبت کنید. شما به‌عنوان یک مشتری کدامیک از این دوحالت را برای سفارش محصول موردنظر خود انتخاب خواهید کرد؟

 

3- راه اندازی کسب و کار اینرنتی با سرمایه کم

یک فروشگاه سنتی را درنظر بگیرید که می‌خواهد کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کند؛ به چه چیزهایی نیاز دارد؟ از اجاره محل فروشگاه گرفته تا هزینه انبار، دکور، نیرو و…  که شامل هزینه‌های سنگینی است. اما یک کسب‌وکار اینترنتی با هزینه‌های بسیار کم‌تری که اصلا با فروشگاه سنتی قابل مقایسه نیست، می‌تواند راه‌اندازی شود. شما برای شروع نیاز به یک هاست و دامنه برای راه‌اندازی سایت خود دارید. بسیاری از موارد الزامی دیگر برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی خود مانند افزونه‌ها را می‌توانید به‌صورت رایگان در اختیار داشته باشید.

 

4- انعطاف زمانی و مکانی

برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار اینترنتی نیازی نیست دفتر و محل مشخصی برای فعالیت داشته باشید. همچنین زمان مشخصی برای فعالیت وجود ندارد و هروقت که مایل باشید می‌توانید روی بیزینس آنلاین خود کار کنید. برخی از مشاغل آنلاین به‌دلیل همکاری با تامین‌کنندگان کالا در شهرهای دیگر، نیازی به انبارداری محصولات خود ندارند و این موجب کاهش هزینه‌ها و عدم محدودیت مکانی می‌شود. این روش درآمدزایی آنلاین، یکی از بهترین راه‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی است که دراپ شیپینگ نام دارد.

 

5- پشتیبانی بهتر و سریع‌تر مشتری

حضور در بستر آنلاین باعث می‌شود تا شما راحت و سریع‌تر مخاطبان و مشتریان خود را راهنمایی کنید و پاسخگوی آن‌ها باشید آن‌هم بدون استفاده از نیروی انسانی! در کسب‌وکار اینترنتی با ارائه محتوای ارزشمند درباره محصولات و خدمات خود می‌توانید مشتری بالقوه را برای خرید بهتر راهنمایی کنید و اطلاعات درستی را در اختیار آنان قرار دهید. پشتیبانی آنلاین و پاسخگویی سریع تاثیر بسیار زیادی در کسب و افزایش رضایت مشتری دارد.

 

6- حجم بیشتر بازار هدف در کسب و کار اینترنتی

صاحب یک تجارت سنتی که در بهترین خیابان مرکز شهر فروشگاه بزرگی داشته باشد، تعداد افرادی که روزانه از جلوی آن کسب‌وکار رد و وارد می‌شوند در مقایسه با یک کسب‌وکار اینترنتی بسیار محدود خواهد بود. با ابزارهایی که بازاریابی آنلاین در اختیار ما قرار می‌دهد، ما این قابلیت را داریم تا از محدودۀ شهر خود خارج شده و افراد بیشتری را به سمت کسب‌وکار اینترنتی خود جذب کنیم. روش‌هایی مانند بازاریابی محتوا، سئو، ایمیل مارکتینگ، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات گوگل، جزء بهترین‌ راه‌های افزایش بازدید فروشگاه اینترنتی ما و دیجیتال مارکتینگ است.

 

7- کسب درآمد غیرفعال

فرض کنید هنگامی که در فروشگاه سنتی خود حضور ندارید کسب‌وکار شما هیچ درآمدی نداشته باشد اما کسب‌وکار اینترنتی شما تمام‌وقت در دسترس مشتری بوده و بدون حضور شما به کسب درآمد آنلاین می‌پردازد. شاید شنیده باشید که کسب‌وکار اینترنتی حتی در خواب هم برای شما درآمد ایجاد می‌کند و از نظر شما این یک جلمه کلیشه‌ای باشد، اما واقعیت همین است! ممکن است تمام فعالیت‌های ورود مشتری به سایت تا سفارش کالا به‌دلیل دردسترس بودن دائمی کسب‌وکار اینترنتی، هنگامی که ما خوابیم انجام شود. پس از بیدارشدن با پیامک سفارش مواجه شویم و تنها کاری که باید انجام دهیم این است که سفارش را به تامین‌کننده ارجاع دهیم یا خودمان آن را پست کنیم. نکته جالب اینکه برای کسب‌وکار اینترنتی فروش محصولات دانلودی، مرحله پست هم حذف شده و کل سیستم درآمدزایی آنلاین آن غیرفعال است.

 

جمع‌بندی

دکتر محمدمهدی روحانی، کارآفرین و مدرس: «یک کارآفرین باید شخصیتی انعطاف‌پذیر داشته باشد و بتواند پس‌از پذیرش واقعیت، خود را با شرایط جدید وفق داده و تغییر کند.» کسب‌وکار اینترنتی واقعیتی است که باید خود را با شرایط آن انطباق داده و در مسیر آن قرار بگیریم و از مزایای آن بهره ببریم. صاحب یک تجارت سنتی باید نسبت به این موضوع انعطاف‌پذیر باشد و هرچه سریع‌تر کسب‌کار خود را به سمت آنلاین شدن رشد و توسعه دهد.

قبلی صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه
بعدی روش‌های مدیریت و توسعه کسب و کار در شرایط بحران

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جست‌وجوی مقالات
جستجو برای:
دسته‌ها
  • مقالات
مصطفی پیوندی

سلام! من مصطفی پیوندی هستم. رسالت من این‌است‌که به‌شما کمک کنم تا کسب‌‌وکار اینترنتی خودتان را راه‌اندازی کنید و با دیجیتال مارکتینگ آن را توسعه دهید تا بتوانید درآمدهای بسیار زیادی را کسب کنید و در این مسیر رشد کنید.

درباره من
دسترسی سریع
  • مقالات تخصصی
  • تماس با من
  • دوره‌های آموزشی
نمادها
شبکه های اجتماعی
صفحه اینستاگرام
کانال تلگرام (بزودی)
تمامی حقوق این سایت متعلق به مصطفی پیوندی است و تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند.